Groene Dag.org

made to trust nature

24 januari 2016

1f136ec4-eebf-4f63-84a0-94ad2088df4a
Blijf je graag op de hoogte
Zin in een wekelijkse brief van Groene Dag ?
over wat reilt en zeilt bij Groene Dag ?
schrijf dan in op de
Wekelijkse Nieuwsbrief

Vanaf februari 2016 heeft Groene Dag haar wekelijkse Nieuwsbrief. Het is de bedoeling om een samenvatting te maken van wat er zich in de wereld afspeelt dat de kwaliteit van ons leven kan beïnvloeden. Elke dag krijg ik rondzendmails, nieuwsbrieven, gezondheidsinformatie uit klassieke en alternatieve hoek… en er is veel over te zeggen. Ik begrijp dat mensen door dat soort informatie geen duidelijke richting krijgen en misschien zelfs alleen nog meer in verwarring komen. Veel van die mails en artikels kunnen zelfs een motivatie vormen om het toch niet zo vèr te zoeken en dat het er eigenlijk niet toe doet wat je eet of hoe je leeft…
Sommige lezers kennen Groene Dag van activiteiten, voordrachten, cursussen, ons tijdschrift NatuurStemmingen (waaraan ik nu de laatste hand leg en dat beter zal zijn dan ooit, met een uitgebreid artikel over het Zuur-Basen-evenwicht, en nog maar eens over de Gerson-therapie...)
Natuurlijk wil ik je ook prikkelen om je verder te verdiepen en een zelfstandige visie te ontwikkelen. Groene Dag biedt daarvoor prachtige instrumenten, en de Cursus Voeding en Gezondheid is daar één van. 

Wil je de Nieuwsbrief regelmatig ontvangen ?
Schrijf dan in en leef, groei en bloei mee met de seizoenen van Groene Dag.
 

Ondertussen vind je meer info op de websites :
www.groenedag.org
 • werd vanaf november 2015 sterk uitgebreid met diverse nieuwe rubrieken :
   • artikelen : herwerkingen van tientallen gepubliceerde teksten uit de jaargangen vòòr 2010
   • de kruidentuin : interessante info over kruiden en gezondheid - maar ook een grote hoeveelheid aan informatie over voeding en gezondheid. 
   • het laatste wat we toevoegden is een impressionante verzameling met links die op hun beurt waardevolle informatie geven aan hun bezoekers. Echt de moeite waard om de lijst eens te doorlopen en te exploreren waar Groene Dag zijn steunpunten vindt.

  • g.es
   www.groeneda
  • geeft nieuws over Groene Dag in Spanje. Een groen geluid van onder een blauwe hemel en een stralende zon.

  • geeft info over de acht punten voor gezondheid, zoals ze voorkomen in “Nog Twee Maanden te Leven” en het Newstart-programma. Na de Voordracht “Een Nieuwe Start” te Haacht, is het ons plan om deze site te voorzien van veel meer bemoedigend materiaal om ervoor te zorgen dat meer mensen verlangen om een nieuwe start te maken in hun leven en het leven te leven naar zijn bedoeling. 
   www.levenslangfit.be

  • is de oudste site van De Levensark, die met regelmaat wordt aangepast en aangevuld met nieuwe informatie. De christelijke invalshoek tot een goede gezondheid is overal aanwezig. 
   www.goednieuws.org