Groene Dag.org

made to trust nature

 
 Nieuwsbrief 16 mei 2016
 
 
9c686ea7-2376-4037-b8a1-c5b0a25d0505460eae1f-b4eb-46d3-aa9c-0ab8c8c6e737

Vind de manier om het leven mooier, beter, gezonder, blijer te maken. Je bent wat je denkt !

Uit de “Anti Stress-Methode : 

Positieve, verwachtingvolle, sympathieke gedachten:


- doen van uit de hypothalamus en het lymbisch stelsel impulsen vrijkomen, die de hypofyse bereiken.
- als antwoord op deze signalen scheidt de hypofyse hormonen af, met name het adrenocorticotropisch hormoon ACTH, een bijnierschors stimulerend hormoon.
- ten gevolge van de stijging van deze hormonen in het bloed produceren de bijnieren cortisone en andere substanties waaronder de zogenaamde A-Cbijnierschorsproducten.
- het geheel van al deze lichaamsafscheidingen bereikt de afzonderlijke organen, maar beïnvloedt in de eerste plaats de spanning van de bloedvaten. De bloedvaten in de inwendige organen verwijden, zodat er sprake is van een toegenomen interne doorbloeding. Een betere doorbloeding van de spijsverteringsorganen zorgt ervoor dat deze hun werk van assimilatie en eliminatie beter kunnen verrichten, onder meer ook door een regelmatiger toelevering van verteringssappen, naargelang de behoefte. De bloedvaten in de spieren keren terug tot hun normale toestand. Het is niet meer nodig de spieren extra te voeden voor het behouden van de spanningstoestand. Er is dus een op het rendement gericht benutten van de energie. Bloeddruk en hartslag worden genormaliseerd terwijl de schadelijke, op ontsteking lijkende verschijnselen afnemen.
Laten we niet vergeten dat een psychisch alarm, evenals een fysiek alarm, het afweermechanisme in gang heeft gezet en dat de gevolgen hiervan steeds rechtgezet moeten worden. Positieve gedachten brengen weer orde in dit gemobiliseerd gezondheidsleger. Aanvankelijke schadelijke effecten, veroorzaakt door spanningen of een andere oorzaak, worden teniet gedaan, terwijl het lichaam zich herstelt.
fe197c2c-2c36-4c1d-bfb6-254d2a58de41 5dc4f832-4bed-421a-9ef2-2a226557a86f

Ik had niet meer de bedoeling om nog ooit iets anders nieuw uit te geven dan de tijdschriften, maar de voorraad brochures SAP JE GEZOND was uitgeput en dan rijst altijd de vraag: herdrukken we ze, op welke oplage... Maar toen dacht ik ineens, waarom het niet eens helemaal opnieuw bekijken en de aantrekkelijkheid en de degelijkheid van de sappen goed in de verf zetten, zodat deze methode, die zoals de ondertitel zegt “genezing zoals met geen medicijnen kan worden verkregen”, beter wordt begrepen.


Sap is voeding, onverbeterbaar. Sap vangt alle substanties die genezing kunnen brengen uit de groenten en vruchten op en brengt ze in het lichaam op zo’n manier als geen voeding, geen kruiden en zeker geen medicijnen kunnen doen.
Maar het is een heel verhaal en als je deze extra editie van NatuurStemmingen wil lezen, dan bieden we dit nummer aan, aan bijzondere voorwaarden. Deze nieuwe brochure, uitgegeven in NatuurStemmingen-stijl, 68 pagina’s, is nu beschikbaar.
Met veel informatie die je wellicht nooit hoorde over sappen !
330cb430-dcd1-4ba6-9cd0-18950d55ff2f