Groene Dag.org

made to trust natureGezonde Darm - Gezond Leven
de spijsvertering motor van je energie

Een gezonde darm... niet vanzelfsprekend.
Darmproblemen zijn geen randfenomeen, ze zijn zo algemeen dat velen een zekere hinder
normaal vinden. Darmproblemen kent men in alle denkbare varianten: van kleine, voorbijgaande, oppervlakkige en onschuldige ongemakken tot levensbedreigende aandoeningen. Daartussenin ligt het verhaal van de meeste mensen die dit werk bestuderen. Ze hebben ofwel een concreet verteringsprobleem en willen er op een natuurlijke manier aan werken, of ze hebben andere problemen met de conditie van de darm in verband gebracht. Want wat de effecten zijn van een slechte darmwerking, reikt veel verder dan dit orgaan zelf.
Neem nu bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, menstruatieproblemen, reuma-opstoten, spierpijnen, gebrek aan energie, futloosheid, astma, bronchitis, benauwdheid, hartproblemen... Zou je een probleem in de darmwerking vermoeden achter één van deze klachten ? En toch bestaat de mogelijkheid als één van de vele invloeden. Toch mag men niet té gemakkelijk zeggen: “het is de darm...”
Wat met de darm aan de hand is, is dikwijls ook niet meer dan een symptoom van een verstoorde levenswijze en voeding, of situeert zich op het diepere vlak in de lichaamsintoxicatie. Dit werk is verhelderend en kan door iedereen worden begrepen. Na een algemene inleiding, is voor dit werk een overzicht gemaakt van de meeste vragen die gesteld worden over de darm en zijn specifieke problemen. Dit werk werd door duizenden gelezen en de hierin beschreven adviezen werden door duizenden in de praktijk gebracht. Zij kunnen bevestigen dat de feiten die dit boek aan het licht brengt, feiten zijn die zo belangrijk zijn, dat ze eigenlijk in iedere basisopleiding zouden moeten verwerkt worden. Het is een boek dat speciaal geschreven is voor de echte gezondheids-doe-het-zelvers, voor mensen die hun verantwoordelijkheden niet in de schoot van anderen leggen, maar is even waardevol voor iedereen die professioneel of persoonlijk met gezondheid(sverbetering) te maken heeft.
Het boek is eenvoudig, eerlijk en zonder omwegen en geeft vooral praktische tips.
Dit boek geeft verklaringen waarom voedingscalorieën niet automatisch uitmonden in een verhoogde energie. Veel eten en er weinig uithalen... Gebrek aan energie? Het kon ook je geval zijn. Darmproblemen hoeven geen mysterie te zijn. Dat brandend maagzuur, die oprispingen of opgeblazenheid, diarree of constipatie... het zijn signalen die perfect begrijpbaar zijn.

Gezonde Darm / Gezond Leven
Nu te koop in boekvorm / ledenprijs : 10,95 euro + verzendkost