Groene Dag.org

made to trust nature

Pasted Graphic

Smoothies
uit alle windstreken

Dit is één van de basishandboeken voor Gezondheidszoekers. Zeker, als je gezondheid betere tijden heeft gekend, wil je natuurlijk weten hoe je je grootste schat weer op het goede spoor kan brengen. Natuurlijk kan het niet zonder je voedings- en levenswijze aan te passen. Je hebt er geen idee van hoeveel verschil je voedingswijze kan maken voor je levenskwaliteit en levensverwachting. In dit praktisch informatie- en receptenboek, vind je ideeën voor de instantvoeding van de natuur: de drinkversie van al het goede van de aarde. Wist je dat je stofwisseling een vloeistoffenkringloop is? En dat je voedingsstoffen alleen maar kan opnemen in de fijnste vloeibare vorm? En dat wanneer je zwak bent, je beste voeding vloeibaar is? Je kunt natuurlijk sappen maken... en daarover niets dan goeds, maar misschien biedt dit boek je naast sappen ook andere mogelijkheden om die tijden waarin je gedwongen bent om vloeibaar te eten, of in periodes waarin je het verteringswerk een beetje wil ontzien, te maken tot goddelijke periodes in je leven... voor eens, maar liefst voor altijd!
En dat alles zonder gebruik te maken van de duizenden chemische additieven die in commerciële producten dagelijkse kost zijn; zonder hete, scherpe of brandende specerijen; zonder zuivelproducten of koemelk, room, roomijs, of melkfracties; zonder koffie, zwarte of groene thee, cacao of chocolade, neen, echt zonder cafeïne of opzwepende middelen; zonder prik; zonder gekookte of ingeblikte producten; zonder geraffineerde suiker of artificiële suikersurrogaten...
Wat kan je van drinkvoeding meer verwachten, dan dat het geen cholesterol, geen alcohol, geen graanproducten, geen eieren bevat?
Met dit boek gaan we naar het hart van de rauwkostvoeding, met de schoonste, de zuiverste, de beste recepten die je kan bedenken, terwijl de bereiding zo eenvoudig is, het resultaat zo aantrekkelijk, dat het ons hopeloos zou maken als iemand dit zou afwijzen omdat er in dit boek niets te vinden is dat hem of haar zou kunnen bekoren.
Natuurlijk is er voorkeur, en biedt dit boek een uitgebreide waaier van smaken en keuzes uit de hele wereld. En als je de principes onder de knie hebt, stopt dit boek niet bij de verzameling recepten die hier voorgesteld wordt, integendeel. Als je eenmaal op dreef bent in het exploreren van smaken en combinaties, vind je een wereld van nieuwe mogelijkheden, wisselend met de seizoenen. Drinkvoeding, warm of koud, fruitig of groen, pittig of zoet,
in alle kleuren van de regenboog, voor gezondheid en genot...
waarop zou je nog wachten?

Uitgave Groene Dag vzw - december 2007
10.95 euro + verzendkost
Bestellen : 0032-(0)68/75.16.01